УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 11 травня 2017 р.

«Як весело в країні дитинства жити» літературна вітальня з М.М. Морозенко (до Дня Сім’ї)

15 травня наша країна відзначає Міжнародний День Сім’ї. Увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, сім’я завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. В багатодітній родині зростала  талановита гостя районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей-поетеса, казкар, член Національної спілки письменників України, редактор, голова Творчого об’єднання дитячих письменників, володарка численних нагород, лауреат багатьох конкурсів та пісенних фестивалів Марія Морозенко.








Поетичний водограй з письменницею «Коли співає мама навесні» порадував сьогодні  учнів 3-А класу спеціалізованої  школи №137 з поглибленим вивченням англійської мови. 










У кожного письменника своя історія творчості. Письменниця спілкувалася із дітьми про книжки та читання, розповідала про свою творчість, читала вірші. Пізнавально-розважальна гра «Книга, гарна чарівниця,  відкриває таємниці» та хвилинка позитиву «До дитячої бібліотеки- за дружбою та пригодою»  не залишили байдужими юних читачів. 
За  обговореннями та обміном враженнями про улюблені книжки ще довго тривало літературне знайомство з письменницею Марією Морозенко. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар