УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 29 травня 2017 р.

«Мій, твій, наш Київ» акція в парку культури та відпочинку «Перемога» до Дня Києва


Щорічно  в останній тиждень травня жителі столиці святкують День Києва. З цієї нагоди за доброю традицією 27 травня 2017 року  районна бібліотека ім.П.Усенка для дітей  на території парку культури та відпочинку «Перемога» провела ряд заходів. Для тих хто народився в Києві, хто приїхав в місто каштанів нещодавно, хто в столиці вперше - свято міста  чекало на кожному кроці.










Щоб подарувати всім святковий настрій  бібліотекарі та друзі бібліотеки театр-студія «Дивограй», арт-студія «Під хмарами» під відкритим небом провели авторський стрим-арт на асфальті крейдою «Мій, твій, наш Київ», казковий квест «Алфавіт мого міста», музичний калейдоскоп «Як тебе не любити, Києве мій», майстер-клас «Прикраси для улюбленої книжки», дитяча арт-майстерня «Твори. Вигадуй. Фантазуй», майстер-класи в техніці «Терра» та «Монотипія».                                                                                                                     


 Діти різного віку та дорослі залюбки брали участь в ігрових програмах, розвагах з клоунами, конкурсах, малюнках на асфальті, творчих мандрівках. За активну участь, чудовий настрій, посмішки чекали подарунки. На цілий день гості свята зарядилися енергією, позитивними емоціями. Одним словом було весело!

 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар