УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 20 лютого 2017 р.

Практичні фантазії «ВАША ДИТИНА - ФАНТАЗЕР»

 У суботній день, 18 лютого, до районної бібліотеки ім.П.Усенка  для дітей прийшло багато творчих маленьких  особистостей та їх рідні. За доброю традицією кожної першої суботи місяця у Бібліосвітлиці проходить засідання гуртка «Родинне коло».
 
 Керівник гуртка, Валентина Павлівна Ігнатенко  розповіла відвідувачам про одну з найдавніших народних іграшок, яка є дуже популярною й  сьогодні - ляльку-мотанку. Така лялька виконувала роль оберегу та була символом матері-прародительниці, символом мудрості, берегинею роду. Діти разом із батьками виготовляли оберіг, наділяли його символічним значенням: на успіх і здоров’я, на добро і злагоду.
Також  відбулося інтерактивне засідання гуртка «Місто майстрів» (керівник Н.К.Алексєєва) - еко-мозаїка під назвою  «Дари природи». Із заготовлених восени природних матеріалів маленькі учасники гуртка виготовили справжні картини, що відобразили красу  світу, який нас оточує. Діти дізналися багато нових фактів про проблеми довкілля, про необхідність дбайливого ставлення до природи.


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар