УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 15 лютого 2017 р.

ЧУДОВИЙ ПИСЬМЕННИК В КРАЇНІ ЧУДОВИХ КНИЖОК (літературний аншлаг з Олександром Дерманським)

15 лютого 2017 року до районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей на літературний аншлаг «Чудовий письменник в Країні Чудових Книжок» завітав відомий дитячий письменник, казкар  та поет Олександр Дерманський, щоб поспілкуватися з юними читачами – учнями 5-Б класу НВК №141 (класний керівник О.М.Березюк).

Ім’я цього автора широко відоме серед юних читачів. Олексадр Дерманський - член Спілки письменників України, автор багатьох дитячих книжок, серед яких «Володар макуци, або Пригоди вужа Ониська», «Казки дракона Омелька», серія книг про Чудове Чудовисько та ін. Видав 18 книжок, 1 аудіокнигу та 2 інтерактивні книжки для дітей. Його твори увійшли до шкільної програми з української літератури для учнів молодших та середніх класів.


Діти  нетерпляче чекали на зустріч із улюбленим письменником, адже вже давно були знайомі з його творчістю. П’ятихвилинка запитань і відповідей «Довідкове бюро автора»: про життя , творчі плани, про  видавництва в яких  видавалися його твори,були несподівані, смішні та курйозні. Каскад літературних задоволень отримали діти від фантастичних історій про вужа Ониська, Чудове Чудовисько, Короля буків, принцесу Драконії  Маляку та інших казкових героїв, адже з персонажами  його книжок можна пережити чимало  пригод, навчитися протистояти злу та по-справжньому дружити.
 Сашко Дерманський також познайомив присутніх  зі  своїми кумедними віршами .Слово автора легке та жартівливе,  сповнене теплоти та щирого доброго гумору. Наприкінці зустрічі, Олександр Дерманський запропонував  дітям  разом з ним створити нову казкову історію, де діти вволю насміялися, вигадуючи імена та пригоди майбутніх героїв. Зібравшись  навколо письменника, отримали море позитиву,спілкуючись з ним. Найкращий спосіб заохотити дітей до читання – особисто познайомити їх з автором книжки.

 Закінчилася зустріч фото-та автограф-сесією.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!



Немає коментарів:

Дописати коментар