УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Lesson – game із Мері Поппінс “ГРАЮ, ЗНАЮ, РОЗМОВЛЯЮ НА АНГЛІЙСЬКІЙ» (до Року англійської мови в Україні)

    Відповідно послання до Верховної Ради глави держави Петра Порошенка 2016 рік в Україні оголошено Роком англійської мови. Підтримуючи дану ініціативу, районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей в рамках роботи дитячого клубу «Промінчик» провела 26 лютого 2016 року lessongame із Мері Поппінс “ГРАЮ, ЗНАЮ, РОЗМОВЛЯЮ НА АНГЛІЙСЬКІЙ». На інтерактивний урок до кваліфікованого педагога, співробітника центру дитячого розвитку «Радість народження»Анастасії Мороз завітали учні 1А класу НВК №30 «ЕкоНад» разом зі своїм учителем Світланою Степанівною Зубашевською. Гарно підготувалися до заходу також і бібліотекарі. Спільними силами була

створена виставка – захоплення «Вас вітає англійська казка», яку дітям цікаво прокоментувала завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва. 
    А далі розпочалося найцікавіше! Енергійна, весела та в той же час інтелігентна і вимоглива Анастасія одразу знайшла з дітьми спільну мову. Її інформ – експрес «GoGlobal» познайомив першокласників з Національною програмою вивчення та популяризації іноземних мов «GoGlobal». Під час суперігротеки по – англійськи малюки вчилися спілкуватися на іноземній мові,  подорожували на потязі, весело танцювали та рухалися під музику, вивчали правила поводження з книгою та багато – багато іншого. І усе це, замітьте, на англійській мові!!! 








  Не обійшлося, звичайно, і без улюбленого усіма дітьми мульт - параду «Герої англійських мультфільмів в гості завітали».
 Надзвичайно насичена, цікава, пізнавальна та повчальна програма заходу надовго запам’ятається нашим маленьким гостям. Надіємося, тепер від уроків англійської мови в школі вони отримуватимуть більше задоволення, ніж раніше. Адже скільки нових слів діти з легкістю сьогодні вивчили!!!

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар