УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Моя перша валеологічна мандрівка «ЩОБ СОНЦЮ І КВІТАМ ВСМІХАЛИСЯ ДІТИ».

     На першу у своєму житті валеологічну мандрівку «Щоб сонцю і квітам всміхалися діти» до районної бібліотеки ім.П.Усенка для дітей 5 лютого 2016 року завітала група дітей Міжнародного благодійного фонду «РОЗВИТОК».
    Знаючи, що саме в  ранньому  віці у дитини закладаються основні навики по формуванню здорового способу життя, працівники молодшого відділу бібліотеки вирішили допомогти малюкам вивчити себе, особливості свого організму  для того, щоб надалі вони могли здійснювати активну оздоровчу діяльність, формувати своє здоров'я.
     В рамках валеологічної мандрівки відбулися:
            Книжкова мозаїка «5 уроків здоровя»;
    Ігротека «Корисні поради Червоного Капелюшка»;
    Фізкультхвилинка «Веселі, спритні та кмітливі»;
     Дитячий кінозал «Смачні та корисні».


Усі діти активно брали участь в заході,  уважно слухали поради улюбленої казкової героїні з чудернацьким ім’ям Червоний Капелюшок, весело рухалися під час фізкультхвилинки та з захопленням переглядали книжечки по здоровому способу життя. Але найбільшу насолоду малюки отримали усе ж від унікальної енциклопедії у мультиках «Корисні підказки».

Районна бібліотека ім.П.Усенка для дітей у своїй роботі належну увагу приділяє пропаганді здорового способу життя, адже для нас найголовніше, ЩОБ СОНЦЮ І КВІТАМ ВСМІХАЛИСЯ ДІТИ!  
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар