УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 30 березня 2015 р.

ПЕРЕХРЕСТЯ ВЕСЕЛИХ ЗАБАВ

   У суботній день 28 березня 2015 року районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей гула, наче вулик. Корисно та цікаво провести свій вільний час сюди прийшли маленькі та дорослі мешканці мікрорайону Березняки. Багато хто з найменших наших гостей був тут вперше і вперше знайомився з книгою та тим місцем, де вона живе. 

  





Читальний зал, переповнений глядачами, мов та чаша, наповнювався усмішками та гарним настроєм дітей та їх рідних. Усі вони з нетерпінням чекали на казкову виставу «Чарівник, Оленка та піратський скарб» у виконанні театру – студії «ДИВОГРАЙ». Талановиті актори покликали за собою своїх вдячних шанувальників у справжню фантастичну та захопливу подорож з іграми, веселощами та перешкодами, з якими, до речі, вони уміло і з легкістю впоралися. Діти не шкодували своїх долонь, аплодуючи Чарівникові та його невгамовній онучці Оленці.
    

А далі на усіх креативних та «умілих рученят» чекало засідання гуртка дитячої творчості «Місто майстрів». Як і обіцялося раніше, майстер – клас був присвячений світлому святу Пасхи, на якому юні умільці освоювали різні техніки декорації великодніх яєць. Діти навчилися виготовляти з паперу пасхального кролика (підставку для яєць), зробили декупаж яйця з серветок та виготовили цікаву поробку яєчко – бджілку.




   







Одним словом – у суботу в бібліотеці відбулося справжнє перехрестя забав: тут було чим зайнятися як для душі, так і для тіла. 

Немає коментарів:

Дописати коментар