УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 12 березня 2015 р.

Світ дитинства з журналом «Пізнайко»

   Усі ми родом із дитинства і завжди полюбляємо туди повертатися, хоча б у своїх  спогадах. 11 березня 2015 року ми, дорослі, та маленькі члени дитячого клубу «Промінчик» поринули у чарівний світ дитинства разом з журналом «Пізнайко». Наталія Грицайло, працівник редакції «Пізнайко», яка приїхала до районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей вирішила познайомити другокласників зі специфікою найулюбленішого українського журналу, заохотити їх до читання та просто створити незабутнє свято. І розпочала вона знайомство з бесіди – огляду " Захоплююча подорож по сторінках журналу  «Пізнайко»", де розкрила секрети створення журнальних періодичних видань.

Діти побачили  живі ескізи, ілюстрації, роботи художників, дизайнерів, дізналися, як реалізуються ідеї. Малюки читали вголос, активно приймали участь в веселій вікторині «Скринька загадок від «Пізнайка», з захопленням створювали фанфекшн – казку «Комедійний жах». Наприкінці зустрічі Наталія провела  відкритий мікрофон «Що я хочу побажати нашій Україні?», записавши побажання дітей своїй державі на диктофон і пообіцявши виставити їх на сайті «Пізнайко» (http://posnayko.com.ua/ )



   Окрім того, маленькі члени клубу «Промінчик» зголосилися долучитися до конкурсу «Книжковий квест №1», який проводить редакція журналу. І це не дивно, адже квест включає у себе запитання по творчості відомого українського дитячого письменника Сашка Дерманського, з яким, до речі, другокласники нещодавно зустрічалися у нашій бібліотеці. Вони НАПЕВНО знають правильну відповідь і ОБОВ’ЯЗКОВО  отримають подарунок від «Пізнайка»!
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар