УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 25 травня 2017 р.

«Місто, яке в кожному з нас» День краєзнавства з Наталкою Поклад

Традиційно в кінці травня ми відзначаємо День Києва. В районній  бібліотеці ім. П.Усенка для дітей до цього свята був приурочений  День Краєзнавства «Місто, яке в кожному з нас», що включив у себе цикл заходів. У книгозбірні бібліотеки користувачам була представлена літературна вітрина «Київ на сторінках книжок». Бібліотекарі провели віртуальну мандрівку «А Київ чарівний на світі один» та презентували відеощоденник «Місто моєї мрії». 
 Родзинкою заходу стала зустріч київської  поетеси, письменниці, перекладачки, публіциста, фольклориста, етнографа, громадського діяча, члена Національної спілки письменників України  Наталки Поклад з учнями 9 класу НВК №30 «ЕкоНад».




Гостя  розповіла дітям про своє дитинство, рідне село, родину. Головній людині у своєму житті-Матері вона присвятила свої перші твори. Поетеса запросила учнів на уявну екскурсію «Київ крізь віки» улюбленими місцями, які надихають її на створення чудових ліричних та патріотичних віршів. На зустрічі Наталя Поклад презентувала збірки «Голос криці», «Поезії», «Райські яблука», «У всесвіті Івана Гончара»  та окремо поезії для дітей «Ластівчин привіт», «Веселі віршики» та інші.

Учні мали нагоду «живого» спілкування з автором чудових книг. Задоволення отримали всі без виключення. По - справжньому щасливою є та людина, котра знає, шанує своє коріння і для якої рідна Земля, наша історія, життя предків та досягнення сьогодення - найвища цінність.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар