УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 15 травня 2017 р.

«Вірю - завтра буде все по-іншому» політична толока із Сергієм Пантюком

«Ще кілька днів - і закінчиться гроза
Припиниться призов до небесного батальйону,
І вже не загубиться жодна зірка,
І жодна куля не долетить до середини  Дніпра…..»


 Сергій Пантюк

 
Якщо в твій дім вривається ворог і хоче там панувати- професія і рід занять значення не мають. Відомий український поет, письменник, видавець Сергій Пантюк  після повернення з передової займається творчістю, волонтерством та  громадською роботою.






 Про свої творчі плани та участь у війні Сергій Пантюк розповів учням 7- В класу (класний керівник С.Ю.Корбут) гімназії  №191 ім.П.Г.Тичини з поглибленним вивченням іноземних мов.





 Сповідь воїна –митця «Між крапель і куль» з перших слів й жестів підкорила аудиторію. Поряд з розповідями про кумедне, жартівливе   поет говорив і на  серйозні теми. Літературний  намет «Вірші з присмаком війни»  відкрив дітям іншого Сергія Пантюка, який читав філософські  вірші. Свіжа, глибока, щира поезія не залишила нікого байдужим, захоплені діти аплодували письменнику. Під час полігону думок «Як стати справжнім патріотом»  діти наперебій засипали різноманітними запитаннями  про  творчість, громадську роботу, перебування в зоні АТО.
 Харизма поета і громадського діяча, невимушена і трохи розбишацька атмосфера, видавничі та творчі новинки, перегляд короткометражного фільму «Добровольці  Божої чоти» та фотографій з домашнього архіву Сергія Пантюка,  не залишили  байдужих. Саме такі  зустрічі формують в дітях патріотичні почуття, виховують справжніх патріотів України.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ! 

Немає коментарів:

Дописати коментар