УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 5 травня 2017 р.

«Чарівний пензлик з Яною Роздобудько» Академія дитячих наук

5 травня 2017 року  в районній бібліотеці  ім.П.Усенка для дітей відбулася респект-зустріч «Дорослий друг дитячих фантазій» з  відомою художницею Яною Роздобудько.
 Яна Роздобудько дуже цікава людина - член Союзу художників України, художник - скульптор, графік-ілюстратор, живописець, художник-викладач, художник театру і кіно, учасниця всеукраїнських та міжнародних пленерів та симпозіумів, її роботи зберігаються у приватних колекціях України та Європи.  
На мистецьку веселку «Сонячні барви» з художником-ілюстратором  завітали учні 2-А класу ЗОШ №195 ім.В.Кудряшова. Яна  Роздобудько принесла книги з власними ілюстраціями. Художниця розповіла про професію художника-ілюстратора, тонкощі роботи художника над книгою, особливості оформлення, розкрила секрети, які допомогли їй створювати такі чудові ілюстрації.








Під час майстер-класу  «Послання в майбутнє» художниця запропонувала дітям відобразити себе на малюнку та  свою  майбутню професію. Дітлахи дуже старалися відтворити на папері своє послання, адже в майбутньому, саме в професійній діяльності, вони зможуть розкрити свої таланти ще більше.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!


1 коментар: