УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 10 травня 2017 р.

«Любов незгасна материнська» рандеву задушевної розмови

Мама-це доброта, ніжність, розуміння та турбота. Напередодні  Міжнародного Дня матері  районна  бібліотека ім.П.Усенка для дітей запросила всіх бажаючих на святковий вечір.










Для гостей прозвучали щирі слова –привітання «Вшануємо свято-День матері» та музична композиція «Подих весни» у виконанні учнів музичної школи №20. Театралізована вистава «Тепло материнського серця» студії естетичного та гармонійного виховання «Розвиток»  зворушила  присутніх - ніхто не зміг залишитися байдужим до слів подяки рідним матусям від найменших артистів.








Окрасою вечора став прем’єрний показ короткометражного фільму «МАМА», над яким працювала  група  творців: молодий режисер Кирило Кужалев, автор сценарію Ольга Тичина -Яновська, композитор,заслужений артист України, Олег Разумовський, виконавиця головної ролі- актриса  Юлія Сак.  Фільм «МАМА» розповідає про людські цінності, про наших сучасників, які потрапили в складні життєві ситуації. Після перегляду стрічки відбулося спілкування з автором сценарію Ольгою Тичиною - Яновською та актрисою Юлією Сак. Вони   поділилися враженнями, згадали цікаві моменти, що виникли під час робити.
Свято Матері важливе для кожного із нас. Ми усім зобов’язані найдорожчим нашому серцю людям-мамам. Тому цей день-чудова можливість висловити свою подяку та безмежну вдячність матусям за любов і розуміння.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар