УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 17 травня 2017 р.

«Твоє життя – твій вибір» агітмайданчик з В.В. Іващенко

 Навчальний рік добігає кінця. На школярів молодших класів чекають омріяні канікули, а на старшокласників один із найскладніших періодів життя – зовнішнє незалежне оцінювання, остаточний вибір професії  та, як наслідок, вступ у виш чи в інший навчальний заклад. З вибором  професії старшокласникам допомагають не лише власні відчуття і батьківська порада, а й профорієнтаційна робота.
Районна бібліотека ім.П.Усенка для дітей завжди рада допомогти своїм користувачам у пошуку свого покликання. 16 травня 2017 року відбулася зустріч учнів  10 класу гімназії №191 ім. П.Г.Тичини з доцентом кафедри механіки пластичності матеріалів та ресурсозберігаючих процесів ММІ Національного технічного університету України «КПІ ім.І.Сікорського» Віталієм Вадимовичем Іващенко.
В.В.Іващенко з перших хвилин знайомства зацікавив старшокласників історичною фактографією «Найцікавіше про КПІ», а також поділився своїми автобіографічними спогадами «Від студента до викладача».
Віталій Іващенко присвятив усе своє життя не тільки викладацькій діяльності, а й улюбленому покликанню душі - написанню поезії. Поетичний простір життя «Пізнання світу і себе»  торкався кожного, навчив старшокласників мудрості та умінню пізнавати власний внутрішній світ. Віршам  Віталія Іващенка притаманне широке коло тем: краса жінки, краса природи, роздуми на вічні теми, гумор та сатира. Кожне слово поета має великий сенс, в якому він намагається  донести свою глибоку мудрість життєлюба.
 Старшокласники ще довго спілкувалися з авторитетним викладачем – поетом, цікавилися Національним технічним університетом України, гортали сторінки його книг з віршами та  просто слухали. Віталій Вадимович з кожним поділився щирістю своєї душі та подарував автографи на згадку.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ  РАДІ!


Немає коментарів:

Дописати коментар