УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Літературний квест «ПОДОРОЖ ДО КРАЇНИ ЧИТАЛІЇ»

     Памятаєте, коли ви вперше відвідали країну Читалію? Ні? Шкода… А от учні 2-х класів СЗШ №81 запамятають свою першу подорож до цієї незвичайної країни назавжди.
     7 жовтня 2016 року вони прийшли до районної бібліотеки ім. П. Усенка для дітей на літературний квест «Подорож до країни Читалії» і одразу ж стали її користувачами. Країна Читалія розкрила перед другокласниками двері і покликала у світ захопливої казки, світ пригод і фантазій.

   Виявляється, бібліотекарі не спроста запросили до себе учнів. Їм була потрібна допомога читаючих та ерудованих дітей, адже з bebi – новин «Розшукується казка» стало відомо, що в усьому світі зникли казки. Ставши однією командою, два класи взялися за пошук казки, долаючи на своєму шляху небачені перешкоди. Так вони потрапили у місто читаючих дітей «Читаю українською» і вразили її мешканців чудовим декламуванням уривків улюбленої прози та поезії. З легкістю діти вибралися з казкового лабіринту «Світ казок, пригод і таємниць», а провівши сеанс казкової магії «Цей чудовий світ навколо», врятували зниклі казки та благополучно повернули улюблених літературних героїв по своїх книгах. За неймовірну активність, любов до читання та небайдужість до долі книги кожен другокласник отримав з рук бібліотекарів невеличкий подарунок. Країна Читалія була врятована, а бібліотека поповнилася новими читачами.









ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!

МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар