УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 6 жовтня 2016 р.

Арт - майстерня «ЯСКРАВІ БАРВИ ОСЕНІ»

    6 жовтня 2016 року районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей радо зустрічала у себе групу продовженого дня 1А класу СЗШ №195 ім. В.І Кудряшова разом з їх учителем Мариною Валеріївною Компанієць. За доброю традицією, яку ми розпочали на початку минулого навчального року, щочетверга у другій половині дня до храму книги приходять першокласники, яких ми знайомимо з дитячою літературою, правилами поведінки у бібліотеці, прищеплюємо любов до читання, привчаємо до розуміння високого.  
     Знайомство з першокласниками 195- ї школи бібліотекарі молодшого відділу вирішили провести у формі арт – майстерні «Яскраві барви осені», а допомагали їм у цьому керівник та вихованці Студії «Розвиток». Аби з самого початку зацікавити своїх маленьких гостей, завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва розпочала захід з бібліокреативу «Про книгу, читання, про себе». Тут діти дізналися усе про виникнення книги, її дружбу з людиною, познайомилися ближче з нашою книгозбірнею, яка для декого з них стала першою у житті. Надзвичайно цікаво пройшла година самовираження «Намалюю казочку», де першачки мали змогу проявити свою креативність, показати фантазію та вміння.



  






     Дітям цього віку, зазвичай, подобається розповідати вірші, тому ми організували для них не зовсім традиційні читання вголос «Ходить гарбуз по городу». По щирому сміху та захопленню в очах було зрозуміло, що маленьким акторам – ораторам надзвичайно сподобалося дане заняття і уся арт – майстерня в цілому. Тому ми з нетерпінням чекатимемо наступної четвергової зустрічі із цими позитивно налаштованими першокласниками. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар