УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 13 жовтня 2016 р.

Правовий компас «ДИТИНА У СВІТІ ПРАВА»



 Правовий компас «Дитина у світі права» покликав 13 жовтня 2016 року до бібліотеки учнів 3 – го класу спеціалізованої школи №327 з поглибленим вивченням іноземних мов. В черговий раз працівники нашої книгозбірні вирішили ознайомити своїх маленьких користувачів з основними правами та обов’язками, прописаними в Конвенції ООН про права дитини.     
З самого початку завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва звернула увагу третьокласників на виставку правової літератури «Мову закону знати і вивчати». А далі, опираючись на неї, надала дітям правову інформацію «Твої права – твоя фортеця». Адже щоб бути дійсно захищеним, необхідно «на зубок» знати свої права ще з раннього віку.
Головний бібліотекар Оксана Леонідівна Галаджій закликала третьокласників не забувати і про свої обов’язки. З ними вона обговорила переглянуту медіапрезентацію «З героями казок по статтях Конвенції», провела паралелі між правами та обов’язками кожної дитини. 
 


Маленькі, але обізнані правознавці, гарно проявили себе під час брей – рингу «Знай і поважай права», за що були нагороджені заохочувальними призами. Усім класом вони уявно виростили квітку добрих вчинків, яка стала відображенням великих і щирих дитячих сердець.


 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
      МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар