УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Бібліосутінки «ХЕЛЛОВІН - НЕ СТРАШНЕ СВЯТО, А ВЕСЕЛЕ І СМІШНЕ»

      Дедалі популярнішою серед українців стає традиція святкування Хелловіну. Саме у ці чарівні жовтневі дні у більшості країн світу усі люди готуються до Дня всіх святих. Хелловін особливо полюбляє молодь та дітлахи, тому наша бібліотека просто не могла проігнорувати нагоди разом із своїми маленькими користувачами, учнями 1 класу (група продовженого дня) СЗШ №195 ім. В.І. Кудряшова та вихованцями студії естетичного і гармонійного виховання «Розвиток», влаштувати це свято. Бібліосутінки «ХЕЛЛОВІН - НЕ СТРАШНЕ СВЯТО, А ВЕСЕЛЕ І СМІШНЕ» - саме з такою назвою 27 жовтня 2016 року в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей пройшла Хелловінська вечірка.

     Всі традиції та символіку свята було витримано. Працівники книгозбірні  підготували бібліо – інсталяцію «Сеанс святкової магії», що складалась з гарбузів – ліхтариків, солодощів, дуже страшних книг про моторошні події та чудернацьких декорації. Але поруч із цим, аби показати, що Хелловін – не страшне свято, а веселе і смішне, завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва влаштувала хвилинку – веселику «Дітей запрошуєм на свято»  та організувала лавку майстерності «Скарбниця цікавих ідей». Тут малюки виготовляли паперові гарбузяні маски, змагалися на швидкість, долали перешкоди та працювали над створенням страхітливо – смішних персонажів, яких вони потім представляли на святковому дефіле «Супер – привид – 2016». Зовсім не налякав, а скоріше розвеселив, дітей диво – лабіринт «Гарбузовий Джек запрошує у пригоди». З легкістю пройшовши його, сміливці отримали солодку винагороду.



       Ну і звичайно, не обійшлося без улюбленого святкового кінозалу. Цього разу збадьорілим від конкурсів малюкам ми показали тематичний короткометражний мультфільм «Шрек і Хелловін» за участю зеленого велетня – огра з добрим серцем і великою душею.

     А як Хелловін плануєте святкувати ви?
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар