УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 25 січня 2018 р.

Крути - символ наших визвольних змагань

Крути: „символ наших визвольних змагань". Ці слова Олени Теліги про героїку і трагедію Крут є, мабуть, найадекватнішим означенням національно-історичної ваги того, що сталося 1918 року на не дуже знаній до того залізничній станції на північний схід від Києва. Ось уже  сто років ця вже не тільки географічна назва бентежить національну пам'ять, не сходячи з вуст кількох поколінь мемуаристів, публіцистів, дослідників, політиків, поетів.

До бібліотеки на зустріч зі співробітниками Українського Інституту Національної Пам’яті О.М. Охрімчук та Г.В. Байкеніч прийшли учні 10 класу НВК №30 «ЕкоНад». 
Цікавою несподіванкою стало те, що наші гості запропонували старшокласникам пограти у інтерактивну гру-мандрівку «100 років боротьби», розділивши їх на три команди. На дуже складні історичні питання учні реагували активно і зацікавлено, а команді переможців вдалося краще всіх опанувати події та діячів Української революції 1917-1921 років. Без сумніву всі були задоволені зустріччю та отримали багато цікавих знань завдяки ігровій формі історичного заходу.

Досвід минулого зробить нас сильнішими задля успішного майбутнього.

                             
                              

ЗАПРОШУЄМО ДО НАШОЇ БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар