УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 19 січня 2018 р.

Цей яскравий світ мистецтва

Хрещення – третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке в народі має назву Йордан, або Водохреща. У цей день закінчуються Святки. 
18 січня на закінчення зимових свят до бібліотеки ім. П. Усенка на літературно-музичну платформу «Цей яскравий світ мистецтва» у рамках клубу сімейного дозвілля «Країна Мрій» завітали наші талановиті читачі та їх батьки, учні 4А класу школи №327 (класний керівник І. А. Кобзар), а також акторка і танцівниця Юлія Сак зі своєю творчою командою.

Справжнім святом душі для учасників і гостей клубу став калейдоскоп святкових привітань: чудова фольклорна програма, наповнена гумористичними сценками, колядками, щедрівками та жартівними коломийками у виконанні учнів 4А класу школи №327; душевна пісня від матусі Ірини Курас; вірш-привітання від маленьких майстрів слова Тихона і Кіри Любимових; 
музичні подарунки від юних піаністів Романа Линського, Льва Соловйова та Іллі Пугача, та казкова пісня у виконанні Роми Линського.
         

Чародій-зустріч з акторкою Юлією Сак пройшла у формі медіа-презентації «Знайомство у ритмі танцю» і дала дітям можливість поринути у дивовижний світ танцю. 

Дорослим і малим дуже сподобалися бібліоновинки "Книга-Мода 2018" та задушевне спілкування і чудова дружня атмосфера у бібліокафе «Надвечір’я».

Святкова атмосфера та гарний настрій панували продовж усього вечора і залишили незабутні враження усім учасникам та гостям клубу.
Запрошуємо до бібліотеки!
Ми завжди вам раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар