УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Зимова пригода "Українська казка, приходь до нас, будь ласка"

11 січня 2018 року у бібліотеці ім. П. Усенка відбулася зимова бібліопригода «Українська казка, приходь до нас, будь ласка» для дітей молодших класів та дошкільного віку, у якій прийняли участь учні 2В класу спеціалізованої школи 1 ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов НВК №30 «ЕкоНад», 1А та 1Б класи середньої загальноосвітньої школи №195 ім. В. І. Кудряшова, діти зі студії естетичного виховання «Розвиток», активні читачі нашої бібліотеки та їх батьки. Було зроблено святковий вернісаж «Острів Чарівництва», а служба казкової навігації запросила дітей у «казку мандрів». 
Головною подією дня став похід у Київський академічний театр Українського фольклору «Берегиня», який подарував нашим найактивнішим читачам зустріч з героями казки у чудовій різдвяній виставі «Котигорошко». 

Актори не тільки показали яскраву фольклорну виставу, але й влаштували для дітей калейдоскоп захоплюючих пригод, веселих змагань і співу колядок з призами, а святий Миколай повчав діток поводитись добре протягом року. 






Після завершення вистави діти мали нагоду сфотографуватись з героями улюбленої казки, і працівники бібліотеки влаштували особисто для акторів акцію «Бібліоовація» та щиро подякували їх за постійну співпрацю у вихованні наших юних читачів як яскравих, начитаних і творчих особистостей.



Запрошуємо до бібліотеки!
Ми завжді вам раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар