УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 19 січня 2017 р.

ВІД РІЗДВА - СВЯТА ГОЖОГО ДО ВОДОХРЕЩА БОЖОГО

  Зимові свята полюбляють і діти, і дорослі. Від них чекають подарунків, веселого настрою, а головне – святкового дійства. 18 січня 2017 року на зимові розваги у клубі «Промінчик» районної бібліотеки ім. П. Усенка для дітей завітали учні  4 –А класу школи №137 (кер. Мар`яненко О. М.), 3 –А класу школи №327 (кер. Кобзар І. А.) та родини Гребнєвих і Курас.
У народознавчому повідомленні «Від Миколая до Різдва- від Різдва до Водохреща» зав. відділу обслуговування Фандєєва І. П. розкрила зміст, традиції і символи новорічних свят, особливу увагу приділила завершаючому святу зимового циклу - Водохрещу.
            Чудову атмосферу українського фольклору створили діти - учасники слем-турніру «Зимові імпульси». Співали щедрівки, колядки, читали вірші про зиму.

Як завжди, чудовий виступ зіркових акторів театру-студії «Дивограй» з розважальною програмою «Де Коза ходить, там врожай родить», викликав шквал емоцій, захвату, бажання залучитися до прекрасних традицій. Звучали дзвінкий дитячий сміх та щедрівки, а на обличчях дітей  та дорослих з’являлися посмішки. 


 
І як же обійтися без Кози — традиційного персонажу свята та без співу щедрівок . Ця містерія є символом добробуту та родючості. Всі присутні побували у справжній новорічній круговерті. Пісні, конкурси, експромти, розіграші нікого не залишили байдужими. Актори  театру - студії «Дивограй» Козинський Олег та Мельничук Ольга підтримали новорічну атмосферу: водили хороводи, танцювали запальні танці, проводили конкурси.


По завершенню свята зав. відділу обслуговування Фандєєва І. П. запросила всіх присутніх відвідати книжковий  вернісаж «Різдвяна містерія».

Яскрава, емоційна, змістовна і видовищна програма залишила в захваті усіх учасників свята.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
 МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар