УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 24 січня 2017 р.

Я ВІРЮ В ВАС, МОЇ СИНИ Й ОНУКИ

Ювілейна дата – привід озирнутися в минуле, пригадати вчителів, наставників, добрих друзів і колег.  Щороку у січні ми вшановуємо українського класика Павла Матвійовича Усенка, на честь якого названо нашу бібліотеку. Так 23 січня 2017 року на святкування 115 – тої річниці від дня народження Павла Матвійовича до бібліотеки завітали нащадки митця, його найрідніші люди: син Віктор Павлович, дочка Марина Павлівна, онука Олена, правнук Андрій та друзі сім’ї. Прийшли познайомитися з постаттю та творчістю поета і учні 7 – го класу СЗШ І-ІІІ ст. №191 (кл. керівник  Дерека С.А.).








 Провідний бібліотекар Хабенко Тетяна Федотівна розпочала захід біографічною довідкою «Павло Усенко – український поет, письменник, публіцист», в якій ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом Павла Матвійовича.Своїми спогадами про батька поділилися діти поета  Марина Павлівна та Віктор Павлович, розповіли  яким був їх тато, що більш за усе на світі він любив землю, Україну та дітей, був добрим вчителем і вірним другом, учив прощати і жити у єдності з природою. Поетичний нон – стоп  «Мова – струн золотих перемова», де звучали вірші автора різні за тематикою та почуттями у виконанні бібліотекарів, вихованців студії «Розвиток» та гостей свята гармонійно зливалися зі спогадами  родини.  


Вже не вперше на наше свято завітали наші давні друзі, юні  музиканти з ДМШ №20. Душевну атмосферу заходу доповнила музична сторінка «Мелодія української душі», яку вони  підготували  під керівництвом Ю. Залізняк-Нестеренко та А. Варданян. Виконали віночок творів українських композиторів,співали під акомпанемент бандури та інших народних інструментів. Усі учасники концерту показали артистизм та високий рівень виконання яскравих вокальних та інструментальних творів.


На завершення зустрічі учасники та гості обмінялися найкращими побажаннями та зробили фото на згадку.



ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар