УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 20 грудня 2016 р.

В ОЧІКУВАННІ ДИВА або ЗИМОВА ФЕЄРІЯ В КРАЇНІ МРІЙ

            Саме очікування дива надало неповторної чарівності «Новорічній феєрії» в студії творчого самовираження районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей 16 грудня. Зустріч родин-членів Клубу сімейного дозвілля «Країна мрій» напередодні самих цікавих, веселих і загадкових зимових свят була сповнена неймовірними чудесами і яскравими враженнями.
            Тільки в гармонії стосунків батьків і дітей, та впевненості дорослих, що «таланти дитини – родзинки родини», було створено святкову креативну атмосферу за допомогою:
            - арт-простору «На колір і смак шукаємо друзів» з демонстрацією художніх малюнків улюблених героїв популярних мультфільмів Каті и Христини Короленко та власноручно виготовлених чарівних виробів Гресь Івана;










- яскравого поетичного калейдоскопу «У Пегасів на Парнасі» з маленькими майстрами сценічного слова Соловйова Лева, Любимових Тихона і Кіри;









- маленької філармонії «Сім нот, сім кольорів» за участю чудового виконавця класичної музики юного піаніста Линського Романа і чарівного сімейного дуету Курас Тетяни та Олежки з композицією «Коли співає мама».









                        Донести унікальну культуру  традицій зимових свят дуже яскраво вдалося вихованцям студії «Розвиток» з фольклорною програмою «Святий Миколай, ми тебе чекаємо!». Тут лунали і святкова молитва, і гра на бандурі, і музично-пісенний хоровод.









А ще відбулася захоплююча зустріч з казковими персонажами – Дідом Морозом, Снігуронькою, чарівницею Зимою та іншими героями під час книго-кіно-мандрівки «З любов’ю до дітей» і якимось незбагненним чином опинились під головною прикрасою зимових свят – ялинкою – дивовижні подарунки для всіх гостей, учасників свята.
            То ж, чудеса можливі, якщо до справ долучаються такі талановиті дітки і їх прекрасні батьки, які не просто обдарували радістю, а й посіяли у наші души зернятка добра і світла.


Дякуємо всім, хто був з нами ! До наступної  зустрічі !


Немає коментарів:

Дописати коментар