УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 27 грудня 2016 р.

ПРИРОДНІ ЧУДЕСА УКРАЇНИ. Географічна фільмотека

            27  грудня до районної бібліотеки ім. П.Усенка завітали 
учні 5-Б класу НВК ОРТ № 141 разом із своєю вчителькою Березюк Оксаною Михайлівною. На них чекала підготовлена працівниками нашої книгозбірні географічна фільмотека «Природні чудеса України», присвячена унікальним місцям нашої країни, які створила природа із води, піску, гір, дерев, кам’яних брил.  Це справжні чудеса, які вражають масштабами і неповторною красою, оповиті таємницями, змальовані в легендах.
            Розпочався захід «Мандрівкою в книжковий світ», яку провела  головний бібліотекар Хабенко Т.Ф., вона ознайомила учнів з книгами про історію, географію, архітектуру України, про пам’ятки давнини і новітні досягнення.
             Природознавчий  навігатор «Перлини нашої природи» допоміг  школярам  здійснити захоплюючу  пізнавальну відео-подорож до «Озера Синевир» і «Олешківських пісків».
            Довідавшись багато нового і цікавого про ці природні чудеса України, пятикласники з легкістю впоралися з тематичною вікториною «Чудеса з чудес». 
            Оберігати рідну природу – почесний обовязок кожного громадянина України, і дорослого, і школяра, - такий висновок зробили наші мудрі гості!

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар