УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 24 вересня 2015 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ «РАЙОННА БІБЛІОТЕКА ІМ. П. УСЕНКА ЗАПРОШУЄ НА ГОСТИНИ»

   24 вересня 2015 року для  районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей стало надзвичайно пам’ятним днем. Ще б пак, адже  сьогодні у нашій книгозбірні проходив День відкритих дверей «Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей запрошує на гостини».
   Починаючи зранку і до самого вечора, до книгозбірні йшли дорослі і маленькі читачі, заходили прості перехожі, ну і, звичайно, наші постійні користувачі – найбільші шанувальники книг. Вперше в цей день відвідали бібліотеку і стали
віднині її читачами 32 учні 1А класу НВК №30 «ЕкоНад». Для них була проведена екскурсія бібліотекою «Чарівники країни дитинства». На театр книги «Відчиняє двері казка» з радістю завітали трохи старші наші користувачі – учні 2Б класу спеціалізованої школи № 327 з поглибленим вивченням іноземних мов. Разом з першокласниками вони поринули у чарівний та захопливий світ пригод від тетру – студії «Дивограй».



    В рамках Дня відкритих дверей бібліотекарі завітали з бібліорюкзачком «Читаємо книжки разом» до маленьких вихованців ДНЗ № 577. Малюки з радістю розглядали принесену  яскраву та цікаву літературу, розповідали казки, підспівували та підтанцьовували під мелодії з музичної  книги.

    










   Насичена програма дня включала у себе масу цікавих занять, конкурсів та форм роботи не лише для дітей, а й для дорослих. Студенти, матусі, татусі, бабусі і дідусі мали змогу переглянути відеопрезентацію «Вас вітає бібліотека», проявити себе під час бібліодайджесту «Довідкове бюро читача» та прийняти участь в бібліофотосесії «Ти читаєш – ти кращий!»


      Кожен, хто відвідав сьогодні нашу книгозбірню, зарядився позитивом та гарним настроєм, адже бібліотека – це завжди свято!!!

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!

МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар