УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 12 серпня 2015 р.

МЕДІАКАЛЕЙДОСКОП «ДАРУЄ СОНЦЕ РАДІСТЬ НАМ»

     Медакалейдоскоп «Дарує сонце радість нам», що діє на базі нашої бібліотеки по середах, кожного разу охоплює все більшу і більшу кількість маленьких користувачів, які полюбляють гратися, малювати та весело проводити свої літні канікули. Ми, працівники районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей, усіма можливими шляхами намагаємося створити їм комфортні умови в книгозбірні, вигадуємо цікаві заняття, конкурси та вікторини. А діти, в свою чергу, віддячують нам радісними  посмішками та неймовірним зарядом енергії.


    У серпні програма медіакалейдоскопу була не менш насиченою та цікавою, ніж у липні цього року. Діти насолоджувалися переглядом  улюблених мультфільмів « Мультляндія в бібліотеці», сміялися, тримаючись за животи, від відеожурналу «Єралаш» та оцінювали користь їжі з веселими підказками «Смачні та корисні». 
Не забували юні читачі бібліотеки і про більш ерудовані заняття, такі як шахи, шашки, доміно та інші настільні ігри. З радістю виконували малюнок на асфальті «Сонячні фантазії». Ох, які шедевральні картини виникали на асфальті! Бачили б ви їх тільки! Ну і, звичайно, за доброю традицією, обирали найцікавіші книги для домашнього читання.





    




На жаль, літо уже підходить до кінця і медіакалейдоскоп змушений припинити свою дію, але ми обіцяємо, що обов’язково зустрінемося ще на осінніх, зимових, весняних та наступних літніх канікулах. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар