Перейти до основного вмісту

«БІБЛІОТЕЧНЕ МІСТЕЧКО» : репортаж з місця події.

Справжнє Бібліотечне містечко розгорнулося  30 травня 2015 року на території  парку культури та відпочинку «Перемога». За доброю традицією щороку у кінці травня бібліотеки Дніпровського р-ну проводять таку акцію, розважаючи та заохочуючи дітей та дорослих до читання.  Чудовий концерт, різноманітні майстер – класи, ігри, конкурси та розваги, присвячені Дню Києва, зібрали у районному парку велику кількість киян та гостей столиці. Наша бібліотека також узяла участь в цьому грандіозному дійстві, тому зараз ми хочемо поділитися своїми враженнями.
   Наповнені гарним настроєм та позитивними емоціями, працівники районної бібліотеки ім. П. Усенка для дітей вирішили поділитися своїм позитивом  з усіма навколо. Для цього ми організували  веселу ігротеку «Книголюбчик запрошує». Кожен охочий міг узяти в ній участь і, що приємно, таких виявилося чимало.  Готуючись до літа та канікул, найменші учасники акції з радістю залучилися до художнього конкурсу «Юні кияни малюють літо». Не могли осторонь стояти і деякі батьки - татусі та матусі допомагали своїм дітям створювати фантастичні картини.
    







На любителів помізкувати чекала весела вікторина «Святкова катавасія», а на маленьких фантазерів – казкоманів – фотосалон «Портрет з казковим героєм». 









   
  Звабливим для перехожих видався флешмоб «Заходь сюди – тут цікаві книжки від нудьги». До нього приєдналося багато дітей та дорослих,  навіть артисти, які виступали на святковому концерті. Кожен, хто був активним учасником веселої ігротеки, отримав чудові подарунки (книги, журнали, закладки, саморобки, повітряні кульки і т.п.) від нашої бібліотеки.

    






  Приємною подією дня стало нагородження Мельничук Ольги, актриси театру «Дивограй», що діє на базі нашої бібліотеки, дипломом лауреата творчої відзнаки Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.
   Колектив бібліотеки вітає Ольгу із нагородою і бажає наснаги на нові творчі звершення.
  

P.S.  А ви узяли участь в ярмарку благодійності «Світ добра»? Ми – так. Придбали на згадку оберегову ляльку – мотанку ручної роботи.


Більше фото дивіть тут


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гуртки "РОДИННЕ КОЛО" та "МІСТО МАЙСТРІВ" відновили роботу!

І разом з ними повернулось в бібліотеку радісне відчуття творчості і натхнення. На засіданні "Родинного кола" чудо-майстриня Світлана Валентинівна Балуєва навчила гуртківців робити чарівних янгеликів – оберегів та помічників Святого Миколая, а завдяки "Місту майстрів" та його новій керівниці Маріанні Арутюнян в бібліотеці з'явилось ціле сімейство милих окатих равликів. Дякуємо майстрам і гуртківцям – подивіться, які чудові поробки у нас вийшли!

«Літературний лівий берег» представляє

5 липня в бібліотеці відбулось чергове засідання клубу "Сузір'я", і знову у нас в гостях проєкт «Літературний лівий берег» та цікавий співрозмовник – журналіст, педагог, письменник, професор, доктор філології, кандидат філософських наук Микита Василенко. Микола Кімович – син відомого хореографа Кіма Василенка, який у 1976–1977 роках був художнім керівником Ансамблю танцю УРСР імені Павла Вірського. З нагоди дня пам'яті Микита Кімович поділився спогадами про геніального хореографа Павла Павловича Вірського, що залишив його батько та своїми власними.Також письменник презентував свої книги – серію історичних романів "Війна з готами" та розповів про нові літературні роботи, що ще не вийшли з друку. Щиро дякуємо видавництву Саміт-Книга та особисто видавцю Івану Миколайовичу Степуріну за організацію зустрічі!

Нові книжки в бібліотеці

 Завітайте за новинками!