УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 16 червня 2015 р.

***ЛІТНЄ СОНЕЧКО НА КНИЖКОВИХ СТОРІНКАХ ***

   Ось і розпочалося довгоочікуване  літо – пора канікул, а значить веселих розваг і відпочинку. Як саме  зробити дозвілля дітей, не тільки приємним і цікавим , а й змістовним знають працівники Районної бібліотеки ім.П.Усенка для дітей.  
  Завдяки креативному оформленню, талановитому дизайну «Бібліосвітлиці» для малят і зони читання для дітей середнього і старшого шкільного віку «Я пізнаю світ», куточку «Бібліоняня» і яскравої території  дитячої творчості «Феєрія фантазій», якісному книжковому фонду, широкому спектру періодичних видань, бібліомісцю для бажаючих погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет , бібліотека є  сучасним  і дуже привабливим закладом як для дітей так і їх батьків. А ще тут працюють талановиті, привітні, справжні фахівці свого діла бібліотекарі, від яких користувачі отримують бездоганне обслуговування, корисні поради і гарний настрій.  
   З початку літа до послуг користувачів розроблені:  бібліотечна  виставка «Книжкова мозаїка», книжкова імперія «Мої улюблені книжки», бюро літературних новинок «Вам, читайлики», медіопрезентація «Казковий дім, де живуть книжки», а також цикл дозвіллєвих масових заходів в рамках програми «Книга на канікулах не відпочиває». Бажаними  гостями бібліотеки завжди є вихованці пришкільних  таборів. Так, 3 червня в бібліотеці почалося справжнім аншлагом, адже до нас завітали одразу дві групи відпочиваючих  дитячого табору відпочинку «Еконадець» (шк. №30).  До Дня захисту прав дітей було проведено правовий паркан «Кожна родина і кожна сім’я дарує дитині любов і ім’я”, в програму якого увійшли: читання вголос «Я дитина України», медіапрезентація «Знай свої права і обов’язки”, ситуативна гра «Правова абетка для казкових героїв» і творче завдання – оформлення плакатів «Я маю право» і «Юні кияни малюють літо».

Протягом першої половини червня всі групи табору відвідали бібліотеку. Діти поринули в чудовий світ імперії  ігор «Планета дитинства», годин забав і розваг «Цей  чудовий літній день»,  екологічній грі «Мандрівка дивосвітом», бібліо-кросі «Відкриваємо світ разом». Феєрверком  акторських талантів та творчих здібностей юних читайликів стали театр-експромт «Чарівні перетворення», казкове асорті «Світ чаклунства та пригод», бібліорев’ю  «Казковий маскарад».









Весела «Літня катавасія в бібліотеці»  відбулася з дітьми  - відпочиваючими  пришкільного табору школи № 137. Конкурс загадок «Сонечкова школа», гра-забава «Ширше коло», літературна гра «Друзі-приятелі», книжковий калейдоскоп «Встаньте буквы, встаньте вряд», сюжетно-рольова гра «Слово за слово – весела розмова» подарували  веселі, цікаві і позитивні настрої . Багато корисних порад надали бібліотекарі під час проведення калейдоскопу рекомендацій «Книга влітку не відпочиває»,  інформ-хвилинок  «Безпека на воді», «Безпечне літо», презентації «Вітаміни на столі».
  








 І влітку актори театру - студії "Дивограй" продовжили дарувати дітям щасливі миттєвості справжнього свята.
   Сьогодні бібліотека виконує програму читання влітку, бібліотекарі чекають усіх тих, для кого книга – вчитель, порадник, друг.
 Дізнатись про те, що можна цікавого  прочитати про рідний край, про дивовижній рослинний і тваринний світ України , про найвидатніші і цікаві події в світі , зустрітися з талановитими письменниками, редакторами видавництв, узнати про нові книги, прийняти участь у змістовних заходах, поспілкуватися з друзями, переглянути книжки та журнали, або улюблені місця в Інтернеті все це пропонує вам наша бібліотека.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар