УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 21 квітня 2015 р.

ДИТЯЧИЙ ПОШТАМП ««МАЛЯТКО» В ГОСТІ ЗАВІТАВ»

  Чергове засідання групи за інтересами «Книголюбчики» (учні 1А та 1Б класів спеціалізованої  школи  І-ІІІ ступенів № 137 м.Києва з поглибленим вивченням англійської мови), яке відбулося сьогодні у нашій бібліотеці, пройшло в формі поштампу, присвяченому  періодичним виданням. Розпочала засідання інформ – хвилинкою «Строката країна Журналія» завідуюча відділом обслуговування Фандєєва Ірина Павлівна. Розповівши про періодичні видання, вона представила маленьким книголюбчикам відповідального секретаря журналу «Малятко» Лідію Яківну Андрієць, яка завітала на зустріч до своїх читачів. Лідія Яківна провела дітей стежками журналу, зробила презентацію видання «Дивовижні пригоди з Малятком». 
  А далі усі присутні потрапили на поетичний зорепад «Вони дарують радість читання», під час якого були зачитані вірші відомих українських поетів, які друкуються у журналі: Ліни Костенко, Анатолія Костецького, Платона Воронька, Ганни Чубач, Грицька Бойка та ін. Але найбільше грайливим першокласникам сподобався творчий ілюзіон «Мовленнєвий струмочок», де вони відгадували загадки, розв’язували віршовані задачі, доповнювали поезії та вивчали скоромовки.

   







   Час пролетів непомітно і потрібно було прощатися. Але просто так залишити бібліотеку не хотів ніхто, тому усі присутні вирішили обмінятися подарунками: Лідія Яківна подарувала дітям різнобарвні листівочки та підбірку журналів «Малятко», а діти їй за це продекламували вірші. 











ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ! 
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар