УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 21 березня 2016 р.

Літературна book - симпатія «ПАРАД КНИЖКОВИХ ІМЕНИН»

  За доброю традицією в дні весняних канікул, коли школярі відпочивають та налаштовуються на нові учнівські звершення, у кожній бібліотеці відбувається ряд ігрових, розважальних, конкурсних заходів, присвячених Всеукраїнському тижню дитячого читання. У 2016 році він проходить з 21 березня по 1 квітня під символічною назвою
«Тож гукнімо, діти:
«Нашій книжці – Слава!..
В ній наука і розвага,
Втіха і забава!»»
   Урочисте відкриття тижня дитячого читання у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей відбулося 19 березня 2016 року. Літературна  book – симпатія «Парад книжкових іменин» зібрала у книгозбірні справжніх шанувальників літератури. З метою прищеплення учням любові до книжки, виховання потреби в читанні, надання практичної допомоги щодо вибору книжок та їх пошуку в бібліотеці, працівники книгозбірні представили своїм юним гостям яскраву книжкову виставку – пропозицію «На крилах дитячої книги». Протягом дня діяла бібліотечна служба новин «Книжкова веселка – 2016», метою якої було донести до читачів інформацію про письменників – ювілярів та твори, які цього річ святкують свої річниці. Захоплюючі диво – ігротека «Фантастично! Суперкльово!» та бібліопригода з театром – студією «Дивограй» «Чарівник, Оленка і піратський скарб» створили усі умови, аби кожен читач відчув себе бажаним гостем у бібліотеці.

 
















В процесі свята діти та дорослі радо спілкувалися один з одним, обмінювалися враженнями від прочитаного. Родини Юран, Баталій та Грейс дали розгорнуте інтерв’ю про свої літературні уподобання, розповіли про любов до читання, книги (відкритий мікрофон "Моє хобі - читання").

     Гостинно запрошуємо усіх охочих долучитися до Всеукраїнського тижня дитячого читання! Разом з нами ви поринете в цікавий світ дитячої книги: світ чудових казок, чарівний світ природи, перенесетесь в минулі віки та зазирнете у майбутнє. На вас чекає вірний друг – Книга!
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар