УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

суботу, 5 березня 2016 р.

СВЯТО ВЕСНИ В КРАЇНІ МРІЙ

4.03. 2016 року, незадовго до жіночого свята 8 березня, у районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей відбулося засідання клубу сімейного дозвілля «Країна мрій». В цей день до книгозбірні завітали родини Соловйових, Гресь, Сухуненко, Руденко, Амбарцумян, Курас, Порошиних. Справжнім святом для матусь, дітей, бібліотекарів і всіх гостей стали:
-           виставка- захоплення «Творчість починається в сімї» - презентація художніх робіт Сухуненко Катерини;
-            рандеву задушевної розмови «Щоденник батьківської мудрості» з Соловйовою Інною Михайлівною;
-           літературно-музичний колаж «Портрет щасливої родини» від Курас Ірини Валеріївни і Олежки, а саме -  сімейний співочий номер і сольний виступ мами;
-   студія творчого самовираження  «Весняні сюрпризи» - гра на скрипці Руденко Ігоря  і на кларнеті Амбарцум’яна Єдгара стали родзинкою свята.
 







-   інтервю із зіркою телеканалу «СТБ» Порошиною Юліаною.
      В рамках  літературної book-симпатії «Спокуси книжкової весни» відбулося заочне знайомство в чудовою дитячою письменницею Альбіною Кефрі. Книжки від письменниці всім гостям стали справжнім святковим подарунком.
      Всплеском емоцій, сміху, позитиву,  добрих овацій зустріли гості міні-виставу «Мамине щастячко» у виконанні театру – студії  «Дивограй».
    Завершилося феєричне родинне свято незабутньою лаунж - зоною  «Смакуй з книгами», під час якого відбувся обмін враженнями від заходу за чашкою чаю, задушевними розмовами матусь і дуже цікавим спілкуванням дітей.

    Мешканці Країни мрій бажають всім святкового настрою і запрошують до спілкування. 

Немає коментарів:

Дописати коментар