УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 3 березня 2016 р.

Відео – репортаж «СКАЖИ КНИЗІ – ТАК»

   Ні для кого не є секретом, що для того, аби завжди залишатися цікавою людиною та розумним співрозмовником, треба читати, читати і ще раз читати. Підтримуючи дане твердження та завжди пропагуючи книгу, наша бібліотека долучилася до загальнорайонного Дня читання вголос «Скажи книзі – «ТАК!».

    2 березня 2016 року уся книгозбірня поринула в читання. Кожен відвідувач бібліотеки мав змогу зачитати свій улюблений вірш чи фрагмент прозового твору, поділитися своїми враженнями та почуттями від нього, відчути радість спілкування з книгою. Дорослі та діти, чоловіки та жінки з радістю підтримали дану ініціативу, подарувавши нам та іншим присутнім користувачам чудові та незабутні хвилини слухання творів.


    






   Але це ще не все! Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей взяла участь у марафоні читання вголос «Скажи книзі – «Так», ініціаторами якого стали Центральна районна бібліотека ім. П.Тичини та Безкоштовні курси української мови. Марафон, присвячений Всесвітньому Дню читання вголос, проходив у соціальній мережі Facebook (Марафон читання вголос "Скажи книзі - "Так") , де ми поділилися своїми відео – репортажами за участю депутата Київради Віталія Валерійовича Рослякова, працівників бібліотеки та театру – студії «Дивограй», маленької активної користувачки Козюк Владислави, яка зовсім нещодавно навчилася читати.




    За участь у марафоні читання вголос «Скажи книзі – «Так» Центральна районна бібліотека ім. П.Тичини та Безкоштовні курси української мови нагородили нашу бібліотеку пам’ятною подякою. 




ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

1 коментар: