УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 30 квітня 2015 р.

БІБЛІОТЕКА У МИСТЕЦЬКОМУ АРСЕНАЛІ

     Визначною подією для нашої бібліотеки стало прийняття  участі  у V Ювілейному Міжнародному фестивалі «Книжковий арсенал», найбільшій події в Україні, що об’єднує літературу та мистецтво. 23 квітня 2015 року у Всесвітній день книги та авторського права ми в складі ЦБС Дніпровського району відвідали Мистецький арсенал.
     Безумовно, бібліотека – це джерело духовної культури, дім, де живе книга. А щоб заохотити потенційних читачів, яких, до речі, на «Книжковому арсеналі» зібралося чимало, ми вирішили представити їм свої бібліотечні послуги. Наша рекламна  та видавнича продукція, кращі хенд – мейд поробки  користувачів бібліотеки доповнили виставку «Бібліотеки Дніпровського району запрошують».
   А далі усі поринули у грандіозну, надзвичайно насичену програму Книжкового Арсеналу 2015.
    Завідуюча бібліотекою Ірина Михайлівна Мицкіх та завідуюча відділом обслуговування Фандєєва Ірина Павлівна відвідали книжкову виставку-ярмарок за участю більш ніж 150 провідних видавництв та міжнародних, культурних партнерів. Тут вони ознайомилися з широким  вибором  художньої, дитячої, non-fiction і мистецької літератури, запросили до бібліотеки представників різних видавництв («Грані – Т», «Веселка», «Країна мрій») та журналів («Пізнайко», « Мамине сонечко» та ін.), які, в свою чергу, пообіцяли стати нашими партнерами та цим долучитися до акції «Стань бібліотеці другом».

ІРЕНА КАРПА ЗІ СВОЇМИ ДОНЕЧКАМИ
   Побувавши на презентації нових книг, проектів, дискусіях, публічних інтерв’ю, зустрівшись з сучасними авторами, такими як Ірена Карпа, Сергій Жадан, Андрій Любка та іншими, працівники бібліотеки отримали масу задоволення, набралися наснаги на нові звершення, запаслися масою цікавих ідей, які обов’язково будуть реалізовувати у своїй трудовій діяльності. 

Немає коментарів:

Дописати коментар