УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 22 вересня 2015 р.

ПРИГОДНИЦЬКИЙ НОН – СТОП «ЗУСТРІЧАЙТЕ У НАС В ГОСТЯХ…»

     До районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей частенько заходять в гості відомі люди: поети, письменники, журналісти, видавці і т. п. 22 вересня 2015 року справжнім феєрверком емоцій вибухнули учні 2В класу НВК №30 «ЕкоНад» від зустрічі з улюбленим книжковим персонажем багатьох дітей і дорослих, енергійною,емоційною, веселою і надзвичайно доброю дівчинкою з кумедними косичками  - Пеппі Довгоюпанчохою.

   Ідеєю провести у стінах книгозбірні пригодницький нон – стоп «Зустрічайте у нас в гостях…» захопилися не лише бібліотекарі, а й актори театру – студії «Дивограй». Та й  головну гостю і фігурантку заходу Пеппі було обрано не спроста – цьогоріч славнозвісна дитяча пригодницька повість «Пеппі Довгапанчоха» шведської письменниці Астрід Ліндґрен святкує своє 70 – тиріччя.
    Розпочавши захід з бібліоовації «Астрід Ліндґрен – улюблена письменниця дітей», другокласникам з радістю повідомили про цю визначну подію в історії книги.

     А далі діти потрапили в справжню арт – зону «В королівстві пригодницької книги», де разом з Пеппілоттою подорожували морями, горами, тропічними лісами, знайомилися з цікавими тваринами, що мають кумедні імена, та наповнювали усе навкруг аурою доброти та дружби. Не обійшлося, звичайно, і без хвилинки – веселинки «Забави від Пеппі» з танцями, піснями та іграми.






    











 Свої щирі емоції та почуття еконадівці, не соромлячись, залишили на наших фото. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар