УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 20 квітня 2015 р.

« АКАДЕМІЯ ЗДОРОВ’Я ЗАПРОШУЄ». КОМПЕТЕНТНА ДУМКА СПЕЦІАЛІСТА

   17 квітня 2015 року у нашій бібліотеці відбулася зустріч учнів 7А класу гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини з представником Академії здоровя Вахильчуком Владиславом Володимировичем з своєрідною назвою компетентна думка спеціаліста «Академія здоровя запрошує».
   Обрану тему Владислав Володимирович вирішив висвітлити з досить нестандартної точки зору, про яку ми дуже часто забуваємо, -  з точки зору психології. На цікавих прикладах він доніс до дітей психологічні аспекти сприйняття здоров’я та розповів, як ті чи інші почуття, думки та внутрішній стан впливають на нас. За допомогою своєрідної «вакцини для здоров’я» компетентному спеціалістові та його умілим учням вдалося знайти методи для ліквідації екологічної безграмотності. Семикласники пообіцяли не забувати користуватися ними у своєму повсякденному житті.
    Завершальним етапом теоретичної частини стало практичне заняття « Рух, дихання, вода та їжа».
    Після такого цікавого та повчального заходу багато хто з присутніх учнів зацікавився діючою у бібліотеці книжковою виставкою « Хочеш буть здоровим – будь», з якої вони обрали літературу для поглиблення знань в сфері здоровя. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!    

Немає коментарів:

Дописати коментар