УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 21 квітня 2015 р.

«БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ»

        Для сучасної молоді Інтернет – невід’ємна частина життя. Як правило, усі ми розглядаємо тільки позитивні сторони такого глобального явища, як Інтернет, проте, існує  ряд проблем, які виникають у зв'язку з розповсюдженням комп'ютерних мереж.
   Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей вирішила торкнутися цієї надзвичайно актуальної теми, тому розробивши свою власну програму, провела 21 квітня 2015 року для учнів 6Б класу гімназії №191 П.Г.Тичини захід на тему «Безпечний Інтернет».
   Усний журнал «Разом з класом в ногу з часом»  познайомив учнів з історією виникнення Інтернету, а інформаційний портал «Булочка в режимі on – line» розкрив цікаві факти про вплив Всесвітньої мережі на екологію та здоров’я. Потрапивши у відео – круїз  «Безпека дітей в Інтернеті», шестикласники познайомилися з правилами безпечного користування Інтернет ресурсами, інформаційною культурою та грамотністю. На чолі з бібліотекарем – редактором  Козюк Вікторією Аркадіївною діти розіграли театралізовану розвагу – казку «Інтернет – Шапочка», яка викликала шквал емоцій як в її героїв, так і в глядачів.

    Відеозастереження «Знайомство в Інтернеті» спонукало школярів проаналізувати необдумані товариські відносини з незнайомими людьми в підступній мережі і зробити виважений вибір. На полігоні думок «Ознаки Інтернет – залежності» та форум – програмі «Перевір себе» юні юзери виділилися оригінальними думками та неочікуваними відповідями. Наостанок за допомогою відкритого мікрофону шестикласники поділилися враженнями від почутого та отримали в якості подарунку від бібліотеки тематичний буклет. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар