УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 18 травня 2018 р.

КАЗКА ВЧИТЬ, ЯК НА СВІТІ ЖИТЬ! - Імідж-зустріч з Наталією Костилєвою

          Хто є автором перших казок? Чи можливо зустріти сьогодні людей  схожих на  героїв, улюблених з дитинства? Безліч запитань і відповідей прозвучало у діалозі журналістки  Наталії Костилєвої  з розумниками з 6-А НВК № 141 "ОРТ" на зустрічі у Бібліотеці ім.П.Усенка, присвяченій німецьким літературним казкам (До Року німецької мови в Україні).
         Всесвітньо відомі німецькі казкарі Брати Грімм шлях до казкарства відшукали через любов до міфів та легенд. «Хлопчик-Мізинчик» і «Білосніжка»«Спляча красуня» і «Рапунцель»«Червона шапочка» і «Попелюшка»«Бременські вуличні музиканти» й досі є улюбленими казками дітей з усього світу.
          А чи є людина, яка не чула про «Лускунчика, або Мишачого короля», «Крихітку Цахеса, або Ціннобера»? Їх автор – Ернест Теодор Амадей Гофман, німецький казкар, якому «було дано променем свого неповторного таланту освітити фантастичний світ, якого ніколи не було і не буде, але який вабить нас своєю таємничою красою, змушує вірити в реальність нереального й захоплюватися дарованою лише геніям силою животворящої уяви».  Приходьте до бібліотеки, читайте книжки, і ви самі зрозумієте, як багато казкових персонажів оточують нас у повсякденному житті.













ПРИХОДЬТЕ ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!


Це цікаво:

Немає коментарів:

Дописати коментар