УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 12 червня 2017 р.

«Райдужне книжкове літо» week-end в бібліотеці

Літній відпочинок дітей у пришкільних таборах набирає обертів. 12 червня 2017 року в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей було по-справжньому гаряче, і не лише тому, що на дворі спекотний червень, а ще й тому, що на week-end «Райдужне книжкове літо» до бібліосвітлиці завітав загін   з пришкільного табору «Сонечко» ЗОШ №182.

Дітям провели екскурсію  оновленим простором  бібліотеки  та презентували виставку-конкурс творчих робіт «Ось ми які!». Цікава віртуальна бібліо-мандрівка «Подорожуємо бібліотеками світу» ознайомила малечу  з пам’ятниками Книзі у різних країнах  та з двадцяткою найкрасивіших бібліотек світу.














 Найцікавішими для маленьких дівчаток та хлопчиків  виявилися завдання казкових вікторин та гри-конкурсу «Грайлики-читайлики», де вони показали свою кмітливість та ерудованість. Ті, хто любить більше рухатись, змогли це зробити разом з мультгероями на спорт-хвилинці «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас».
Літо в бібліотеці продовжується! Попереду на дітвору чекає ще багато розваг, вікторин, презентацій, екскурсій, цікавих зустрічей!
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар