УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 20 березня 2017 р.

«СПРАВЖНЄ ДИВО З ОЛЕГОМ ЧАКЛУНОМ» чародій-зустріч з письменником Олегом Чаклуном

В бібліотеці ім. П.Усенка для дітей відбулася цікава зустріч учнів 4-Б класу НВК №30 «ЕкоНад» із загадковим та спостережливим Олегом Чаклуном – людиною, яка любить і вміє побачити, дослухати, почути. Він побував у десятках країн світу, бачив і таке, чого не бачив ніхто.









Відбулася справжня казкова інтрига «Через книги до зірок», тому що казки, які пише для дітей цей талановитий письменник - добрі, світлі, пізнавальні та креативні.
Під час поєдинку фантазерів «Час мріяти» Олег Чаклун розповів дітям, що не потрібно боятися мріяти і робити все для здійснення мрій,  спонукав дітей вивчати іноземні мови. В свою чергу діти вирішили вразити письменника своїми малюнками.
Діти із задоволенням познайомилися з казковими героями письменника під час дегустації літературних новинок «Свято читацьких задоволень».З великою цікавістю слухали маленькі читачі розповіді про пригоди, а ще з великим захопленням розглядали книги видавництва «Фонтан казок».
Фотоусмішка  зі справжнім чарівником  Олегом Чаклуном «Читай зі мною» залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування.

Запрошуємо до бібліотеки!
Ми завжди вам раді!



Немає коментарів:

Дописати коментар