УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 23 листопада 2012 р.

ЗУСТРІЧ З КИЇВСЬКИМ ПОЕТОМ ГРИГОРІЄМ ФАЛЬКОВИЧЕМ

       В рамках Дня інформації «Осінні прогулянки Києвом» першою зупинкою був усний журнал «Моє улюблене місто та його видатні люди».
            На зустріч з Григорієм Аврамовичем ФАЛЬКОВИЧЕМ - київським поетом, перекладачем, членом Національної спілки письменників України, лауреатом премій ім. П.Тичини, «Планета поета» ім. Л.Вишеславського та ім. Шолом-Алейхема завітали учні 22-А класу гімназії № 30 «Еконад» разом з класним керівником Зубашевською С.С. Прийшли також і батьки дітей.
            Всі ретельно готувалися до цієї зустрічі: знайомилися в Інтернеті з творчою біографією поета, вивчали його дитячу вірші, малювали щирі ілюстрації до віршиків, які найбільше сподобались.
            Виразно і з душею кожен із дітей розповів напам’ять віршика, який найбільше йому сподобався. Адже дитяча поезія Г.Фальковича   дуже добра, світла, позитивна та весела, гарно сприймається і легко запам’ятовується.
            Діти ділилися думками щодо майбутньої професії, дехто вирішив стати поетом. Було багато запитань до автора: де народився, в якій київській школі навчався, коли написав першого вірша.
            Григорій Фалькович представив дітям свої нові книжки. Розповів про довгий шлях книжки до читача, про плідну співпрацю поета, художника-ілюстратора та видавця. Назвав видавництва, які охоче випускають дитячі книжки: «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Грані-Т», «Старий Лев». «Тернопіль».

   ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар