УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 29 жовтня 2012 р.

"ФЛОРЕНТІЙСЬКІ НОЧІ". Ми в гостях у бібліотеці ім.О.Олеся



            27 жовтня 2012 ми побували в гостях у бібліотеці ім.О.Олеся на черговому засіданні клубу «Співрозмовник», який об'єднує любителів літератури, мистецтва та живопису, для яких спілкування та цікаві зустрічі важливіші, ніж просто проведення часу біля телевізора. Цього разу бібліотекарі разом с театральною студією «Осінь» підготували до 120-річчя від дня народження Марини Цвєтаєвої літературно-музичну композицію «Флорентійські ночі». Засідання почалося з цікавого виступу зав.бібліотекою Т.М.Батової, яка розповіла про невідомі широкому загалу факти з життя і творчості видатної поетеси. А потім звучали вірші, листи поетеси, романси на слова Марини Цвєтаєвої.
            Члени клубу, серед яких читачка бібліотеки ще з 1956 року Рената Олександрівна Першина, Малишева Світлана Павлівна та ін., з захопленням прослухали виступи учасників театральної студії Валентини Шмиговської, Валентини Литвин, Нонни Бойчевської.
             Серед гостей цього разу були заслужена артистка України, відома співачка Ірина Сказіна та автор і ведучий популярної передачі «Як досягти мети» телеканалу «Культура» Петро Тюнькін.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар