УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

неділю, 7 жовтня 2012 р.

З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ!



       На дворі 7 жовтня, а це значить, що Україна відзначає День вчителя. Це свято за доброю традицією є більш ніж просто одним з професійних свят. День вчителя є справжньою урочистістю національного, суспільного масштабу. Адже немає в світі людини, чия доля ніколи не перетиналася б з долею вчителя, вихователя, педагога.
       Вчитель виконує надважливу місію у суспільстві. Його покликання вимагає наполегливості, духовної рівноваги, постійного творчого горіння. Народна мудрість каже, що справжній вчитель — не той, хто намагається повчати нас, а той, у кого ми вчимося. 
       Щиро вітаємо з Днем учителя педагогічні колективи наших вірних друзів – гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини, ЗОШ № 228, спеціалізованої школи І ступеня №327, спеціалізованої школи № 137, гімназії № 30 «Еконад», ЗОШ №195 ім. В.Кудряшова, навчально-виховного комплексу №209 "Сузір'я", ЗОШ № 81, дитячих музичних шкіл № 20 та № 16.
       Ви ведете людину від дитинства до зрілості, скрізь закономірні або неочікувані життєві труднощі. Навіть випускаючи своїх учнів у велике життя, ви назавжди залишаєтесь з ними, і ваша наука, ваш досвід, ваша любов підтримують цілком дорослих вже людей протягом усього життя.
       Хай міцне здоров’я стане підґрунтям для щоденних творчих здобутків, а кожен урок буде шедевром педагогічної майстерності. Нехай засіяні Вами лани заколосяться щедрим врожаєм, а зерна Вашої турботи проростуть глибокою вдячністю, шаною і любов’ю вихованців, щастям і радістю, затишком і благополуччям. Висловлюємо вам високу вдячність за труд, мужність, самовідданість і талант.




Немає коментарів:

Дописати коментар