УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

Уроки духовності «СВІТЛЕ КІНО МАНДРУЄ БІБЛІОТЕКАМИ»

   У районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей продовжує проходити цикл уроків духовності. Ми з радістю запрошуємо на зустрічі з учнями шкіл мікрорайону Березняки представників загальноміського проекту «Світле кіно мандрує бібліотеками». Цього разу, 6 травня 2016 року, на
кіноперегляд «Стрічки – переможці та призери Міжнародного кінофестивалю «Світло – 2015»» прийшли учні 5 – го (вчитель Іванова Г.І.) та 7 – го (вчитель Музичка Наталія Петрівна) класів СЗШ №195 ім. В.І.Кудряшова. Добрі та світлі короткометражні фільми «Тримай удар» (режисер Анна Дем’яненко), «Про жадібність деякої пташки» (режисер Ліза Безручко), «Обід на двох» (режисер Оксана Войтенко), «Lila» (режисер Карлос Ласкано) до сліз розчулили школярів. Але й були моменти, коли вони щиро та невимушено сміялися. Ведуча заходу та голова Комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження культурної спадщини Громадської ради при КМДА Лариса Костянтинівна Котлякова долучилися до діалогу з глядачем «Кіно, яке не залишає байдужим», після якого дали життєву настанову «Тримай удар!».



   Книга почесних гостей районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей поповнилася новим автографом – побажанням «На згадку про зустріч». Світле кіно, що завітало сьогодні до нашої книгозбірні, залишило ясний слід у душі кожної людини, яка була присутня на заході. 


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар