УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 25 травня 2016 р.

Служба порятунку «ЯК ДІЯТИ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ»

    Згідно з планом роботи Школи безпеки, що працює в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей, 25 травня 2016 року відбулася служба порятунку «Як діяти в умовах надзвичайних ситуацій». Беручи до уваги те, що попереду літні канікули і у дітей буде на багато більше вільного часу, ніж під час навчального року, ми вирішили застерегти їх про можливу небезпеку під час відпочинку.
   Для учнів 3 – А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №137 з поглибленим вивченням англійської мови, які з радістю завітали до нашої книгозбірні разом з учителем Оленою Миколаївною Мар’яненко, працівники бібліотеки підготували ряд форм роботи. Завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва під час бібліоогляду «Секрети здоров’я» познайомила дітей з наявною у книгозбірні літературою по здоровому способу життя. Окрім того, що третьокласники отримали корисні поради на тему «Ваше здоров’я – у ваших руках», вони ще й познайомилися з інструктором Товариства Червоного Хреста України Ольгою Миколаївною Осмолік.
   Ольга Миколаївна уже не вперше долучається до нашої Школи безпеки, тому з радістю погодилася провести своє застережливе практичне заняття «Більше знаєш – менше ризикуєш». Вона звернула увагу школярів на небезпечні місця для ігор, правила поведінки біля водоймищ, в лісі, правила пішохода, протипожежної безпеки. Закликаючи дітей відпочивати безпечно, Ольга Миколаївна намагалася розбудити в учнів почуття відповідальності за своє здоров’я та життя. Не обійшлось і без практичних занять, де третьокласники вчились надавати потерпілому першу медичну допомогу в різних ситуаціях.

ОБЕРЕЖНА ПОВЕДІНКА ПІД ЧАС КАНІКУЛ - ЗАПОРУКА ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я!

ПРИЄМНИХ ТА БЕЗПЕЧНИХ ВАМ КАНІКУЛ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар