УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

КНИЖКОВО - РЕКЛАМНИЙ КОРТЕЖ

    Районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей тісно співпрацює з багатьма дошкільними навчальними закладами та школами Дніпровського району м. Києва. Учні цих шкіл з радістю відвідують нашу книгозбірню в пошуках «чого б такого почитати»  та беруть участь в найрізноманітніших її заходах. 
    Уже не один рік поспіль нашим добрим другом – партнером є вальдорфська школа «Софія» - неперевершений навчальний заклад, у якому панує особлива атмосфера гармонії з навколишнім світом, творчості та доброти. Учні цієї школи є частими гостями нашої бібліотеки, але сьогодні ми вирішили завітати до них з рекламою виставки – подорожі із циклу «Книжковий диліжанс. Вирушаємо до … Японії», яка на даний час представлена в книгозбірні. Актуальний, різнобічний та пізнавальний матеріал про країну вранішнього сонця надзвичайно зацікавив учнів 6 – го класу (учитель Карасьова Ірина Леонідівна), які пообіцяли в найближчий час завітати до бібліотеки на «Книжковий диліжанс».

P.S.  Вивчаючи у школі країни Стародавнього світу, шестикласники звернулися по допомогу до цікавої та корисної науково – популярної, енциклопедичної літератури нашої бібліотеки.  Вона допомогла учням створили ґрунтовні дослідницькі роботи по одному з найстаріших міст світу з назвою Рим.  Надзвичайно цікаві творчі доробки учнів обов’язково прикрасять нашу книжкову виставку по древній столиці Римської імперії. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар