УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 22 лютого 2016 р.

Інформдайджест «НА ВАРТІ НЕБА» (вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні)

і мовчки сотня непокорених героїв
відходила у чисті небеса,
і погляди знесилених мільйонів
дивились вслід братам, батькам, синам
    Суботнього дня 20 лютого 2016 року вся Україна з болем в серці вшановувала пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє держави. Рік тому назад указом президента України 20 лютого було оголошено Днем Героїв Небесної Сотні. Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей не могла стояти осторонь цієї такої болючої події. Протягом усього дня користувачі книгозбірні та її працівники вшановували пам'ять загиблих Героїв, які не залишилися байдужими до майбутнього своїх дітей, своєї Батьківщини, а пішли на агресора, хоча й полягли у нерівному бою, залишивши нам гідність та честь свого доброго імені.
    Дорослим та дітям, які долучилися до вшанування високого подвигу, бібліотекарі представили книжкову  виставку «Пишаємось Вітчизною своєю!», зробили презентацію книг «Революція гідності – нова свідомість українців» та «Героям слава!». 











  Із сповненим жалем серцем та сльозами на очах підростаюче покоління взялося до виготовлення паперових янголят «Небесну Сотню, Господи, прийми» та стало ініціатором створення плакату «Героям слава!». 
Аби пригадати та увіковічнити в пам’яті подвиг патріотів своєї держави, кожен з відвідувачів бібліотеки протягом дня мав змогу переглянути мультимедійні презентації «Революція гідності - ціна свободи», «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», «Герої не вмирають» та «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила».



     





Покидаючи бібліотеку, один із учасників інформдайджесту «На варті неба» сказав: «Такі люди не вмирають – їх життя продовжується на небесах». 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар