УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Правова абетка «ЩОБ НЕ ТРАПИЛОСЬ БІДИ»

    Одним із напрямків програмної  діяльності районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей є Школи безпеки, яка включає у себе співпрацю з Академією здоровя, Товариством Червоного Хреста України, проведення заходів по безпечному Інтернету. Аби розширити роботу Школи безпеки, наша книгозбірня вирішила налагодила зв'язок з місцевим органом правопорядку – службою дільничих.

    На першу зустріч з по – дорослому свідомими, але по – роках ще маленькими громадянами України, учнями 3Б класу спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №137 з поглибленим вивченням англійської мови, прийшов дільничий мікрорайону Березняки Олександр Сергійович Рачок. Для них він провів правову абетку під назвою «Щоб не трапилось біди». Розпочавши з бесіди
«Правовий маячок», молодий, але компетентний дільничий, звернув увагу дітей на права і обов’язки людини та школяра зокрема.  Під час гри – забави «Світлофор – Моргайлик» третьокласники повторили правила дорожнього руху, погралися та повеселилися. А от відкритий мікрофон з дільничим мікрорайону сприйняли надзвичайно серйозно. Учні засипали питаннями Олександра Сергійовича, розповідали різноманітні історії про правопорушення, свідками яких були самі, аналізували кожну з них і знаходили винуватих. Адже, щоб не трапилось біди, потрібно бути проінформованим та обізнаним. 


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар