УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 28 травня 2015 р.

« МУЛЬТЯШНА КРАЇНА У БІБЛІОТЕЦІ». БІБЛІОМУЛЬТ- ФЕСТИВАЛЬ

   Усі діти полюбляють мультики, можуть переглядати їх по – декілька разів, навіть завчають напамять. Не є виключенням і учні 2А класу спеціалізованої школи № 137 з поглибленим вивченням англійської мови (члени дитячого клубу «Промінчик»), які сьогодні, 28 травня 2015 року, зі своєю улюбленою учителькою Маряненко Оленою Миколаївною прийшли до нас на бібліомульт - фестиваль «Мультяшна країна у бібліотеці». Тут для них відкрилась мультпанорама «Чарівний світ із Волтом Діснеєм», де другокласники з захватом переглянули фрагменти добре відомих ще з раннього дитинства мультфільмів відомого американського художника – мультиплікатора. Палкими обіймами своїх маленьких шанувальників огорнула творча вітальня «Гарний настрій від театру «Дивограй», а конкурс – забава «Мультляндія – країна дитинства» лише підтримав цей чудовий настрій, розбурхав фантазію та спонукав трішки покумекати.

   Родзинкою засідання  клубу «Промінчик» стала хвилина слави «Vivat!Читайлику!” Наш постійний користувач та лідер читання, учень цього ж класу Романюк Ярослав поділився з нами чудовою новиною – він став переможцем щомісячного книжкового квесту за творчістю В. Нестайка від журналу «Пізнайко» (квест №2). Давши правильну відповідь на поставлене запитання, Ярославчик отримав у подарунок від дитячого періодичного журнального видання пам’ятну книгу Джеремі Стронга «Гармидер у школі». Колектив бібліотеки привітав переможця з його заслуженим тріумфом та побажав наснаги на нові звершення.

   Завершальним етапом заходу стала презентація бібліоновинок видавничої діяльності від бібліотекаря – редактора Вікторії Козюк «Все задля тебе, читачу!» Віка представила дітям згадку – закладку «Правила поводження з книгами», «Памятку новому користувачеві бібліотеки» та «Памятку правил поведінки у бібліотеці»
 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар