УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 14 травня 2015 р.

«ЯСКРАВІ ФАРБИ НОВОЇ КНИГИ». ДЕНЬ НОВОЇ КНИГИ

   Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом. А де можна відчути  та насолодитися усіма цими переваги по – справжньому? Звичайно ж у книжковому магазині або у бібліотеці.  Протягом двох днів 12 та 13 травня 2015 року у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей проходив День нової книги « Яскраві фарби нової книги».
   Для користувачів бібліотеки  на абонементах молодшого і старшого відділів  були презентовані  книжкові виставки нових надходжень «Нові книги», на яких була представлена  як художня, так і інтелектуальна література, різноманітні енциклопедії  для дітей та дорослих. До уваги відвідувачів було запропоновано близько 60 - ти екземплярів друкованих видань сучасних українських та зарубіжних письменників і поетів. 
   Для любителів сучасної вітчизняної прози  була проведена презентація серії книг київського видавництва «Грані – Т» «Українська майстерня фантастики». А для найменших користувачів бібліотеки  - бібліо - кіоск «Книжкові новини для кожної дитини» та бібліо – ревю «Книжкова катавасія».

    
   Найактивніше обирали новинки літератури для домашнього прочитання учасники дитячого клубу «Промінчик» (2 клас спеціалізованої школи № 137 з поглибленим вивченням англійської мови, учитель Мар'яненко О.М.)  
Надіємося, книги їм сподобаються і принесуть задоволення. 

 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар