УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 11 грудня 2014 р.

" На прийом до лікаря Айболить". Кабінет здоров'я

    11 грудня 2014 року до "кабінету здоров'я", що знаходиться в районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей на театралізований прийом до лікаря Айболить завітали учні 2- х класів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №81 та середньої загальноосвітньої школи №195 ім. В.І. Кудряшова. З перших хвилин діти поринули в казкову виставу, в якій лікар Айболить поспішає на допомогу звірям з Африки, що захворіли.
    Актори театру - студії "Дивограй" разом з малюками відкрили своєрідну лабораторію здоров'я. Саме тут за допомогою мікстури від кашлю, нежитю, температури та чарівних слів "Абра! Кадабра! Бумц!!!" вони навчилися виготовляти ліки від усього - усього. І відтепер жодна тварина і людина, не буде хворіти. А ще щоб не хворіти, потрібно займатися спортом, тому діти з радістю провели фізкультхвилинку "Жодного дня без фізкультури". 

    Під час інтерактивного прийому "Пігулки для здоров'я" другокласники і сміялися, і
танцювали, і приймали участь в різних конкурсах...Феєрверк емоцій так і бив ключем з кожної дитини. Усі стрибали, раділи, намагалися доторкнутися до лікаря, його помічниці Варвари, сфотографуватися з героями вистави. Енергії другокласників не було меж. Можливо, Айболить дав їм скуштувати пігулку - радості? Та ні - просто діти  були в захваті від дозвілля, проведеного у компанії чудових людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар